Sunati acum 0316203625
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Umariti-ne si pe
Despre LSM MEDICAL CLINIC
“În orice înprejurare cultivă cele cinci virtuţi perfecte. Aceste virtuţi sunt : seriozitatea, generozitatea sufletească,sinceritatea,cinstea şi bunătatea ” CONFUCIUS (551+479 ÎH)

LSM MEDICAL CLINIC - este un centru nou fondat izvorât din experienţa acumulată în activitatea cu copiii şi adolescenţii care au apelat la cunostinţele noastre de unde am inţeles necesitatea construirii unui serviciu destinat nevoilor lor dar si ale parinţilor care de cele mai multe ori sunt mult mai reticenti. Clinica noastra este un centru prietenos care doreste să răspundă intrebarilor adolescenţilor si parinţilor.

Clinica îşi propune să fie şi un partener şi pentru şcoală


Clinica este un serviciu privat care desfasoara activitati de evaluare si interventie terapeutica oferind servicii specializate de psihiatrie si psihoterapie pentru copii,adolescenti si parinti. O plus valoare este data de abordarea sistemica şi implicarea parinţilor ca parteneri in echipa terapeutica

Echipa este alcatuita din profesionisti cu experienta in domeniul lor de expertiza dublati de un grup de tineri cu initiativa si dorinta de implicare.

Unde suntem

Strada Gheorghe Petrascu nr. 1
sector 3
Bucuresti

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Contact clinica

office@lsmmedicalclinic.ro
+4031 620 3625
+4075 806 3242